top of page
Logo Gem Spiegel transparant.png
noun_House_1741296_edited.png

Inzoomen op vijf thema's

Kwalitatieve en betaalbare woningen

In dit onderdeel kijken we naar hoe goed het wonen is in de gemeente. Wat kosten woningen of appartementen? Is er een aanbod voor iedereen? Kampt de gemeente met veel leegstand? Je vindt alle resultaten via deze link

noun_Tree_545340_edited.png

Kwaliteitsvolle openbare ruimte

Hoe is het gesteld met de open ruimte in jouw gemeente? Bij dit thema kijken we naar het groen op wandelafstand, de handel en diensten die aanwezig zijn in de stadskern en de versterking van de kernen in de gemeente. Benieuwd? Kijk hier voor meer info. 

noun_medicine%20cabinet_245495_edited.pn

Aanbod welzijn en gezondheid

Kindvriendelijke gemeente

noun_girl_600360_edited.png
noun_boy_600359_edited.png
noun_Bus_435215_edited.png

Mobiliteit in een gemeente

Voor een jonge of oude dag: de aanwezigheid van een dokter in de buurt is essentieel. Welke voorzieningen rond gezondheid en welzijn zijn er in jouw gemeente? En zijn het er voldoende? Ontdek het hier

Een gemeente die gezinnen wil aantrekken en behouden dient kindvriendelijk te zijn. Zijn er voldoende scholen en crèches? Is het aanbod aan speeltuinen en jeugdbewegingen voldoende? Dit en andere antwoorden vind je hier.

In dit onderdeel belichten we het thema mobiliteit. Hoe is het gesteld met de verkeersveiligheid in de gemeente? Zijn er voldoende fietspaden? Hoe ervaren de bewoners het openbaar vervoer? Klik hier om de gegevens voor jouw gemeente te zien.

Icons created by Nikita Kozin from the Noun Project

bottom of page